2022 09 25 PARAPIJOS SKELBIMAI

XXVI eilinio sekmadienio (rugsėjo 25 d.) skelbimai

 

Spalio mėnesį Bažnyčia kviečia kasdien kalbėti Rožinį. Mūsų bažnyčioje spalio mėnesį Rožinio pamaldos vyks kasdien prieš Šv. Mišias, todėl kviečiame į Mišias ateiti anksčiau. Šiokiadieniais ir šeštadieniais rožinį kalbėsime 18.45 val., sekmadieniais 11.30 val.

 

Penktadienį, rugsėjo 30 d., 20 val., po vakarinių šv. Mišių, mūsų bažnyčioje vyks biblistės dr. Ingridos Gudauskienės knygos „Biblijos vyrai ir moterys kryžkelėse” pristatymas. Knygą jau galima įsigyti zakristijoje, jos kaina 20 Eurų. Taip pat ją bus galima įsigyti ir knygos pristatymo metu bei netgi gauti Autorės autografą.

 

Spalio 1 d., šeštadienį, kviečiame eiti Kryžiaus kelią:

8 val. Kryžiaus kelio pradžia nuo Sopulingosios Dievo Motinos koplyčios Baltupiuose;

12 val. Šv. Mišios bažnyčioje.

 

Spalio 2 d., sekmadienį, minėsime Angelų Sargų dieną. Pamaldų metu melsimės už tarnaujančius policijoje ir mūsų parapijoje įsikūrusias Angelų Sargų seseris.

 

Taip pat ateinantį sekmadienį, 10.30 val. Šv. Mišių metu pradėsime katechetinius mokslo metus. Taigi, nuo kito sekmadienio 10.30 val. šv. Mišios bus taip pat transliuojamos mūsų parapijos svetainėje ir Youtube kanale.

Po 16 val. Šv. Mišių kviečiame pasilikti adoracijoje ir šlovinimo vakare.

 

Šią savaitę – paskutinė galimybė užsiregistruoti Sutvirtinimo sakramentui. Paskubėkime! Sutvirtinimui kviečiame registruotis jaunimą nuo 15 metų ir suaugusiuosius, ypač ketinančius tuoktis ar norinčius tapti krikštatėviais. Registracija zakristijoje ir mūsų internetinio puslapio skiltyje – Sakramentai.

 

O ką veikti tiems vaikams, kurie jau priėmė Pirmąją Komuniją? Vaikų grupelė Sekmadieniukai kviečia vaikus iki 13-os metų jau priėmusius Pirmąją Komuniją augti draugystėje su Dievu ir vienas kitu. Kaip galime augti šventumui drauge aiškinsimės sekmadieniais po 10:30 val. Šv. Mišių. Daugiau informacijos – užsiregistravus.

Registracija: https://forms.gle/NCU12kw4goCBojvz6

 

Kviečiame į Alfą kursą – tai 13 interaktyvių užsiėmimų ciklas, kurio metu yra nagrinėjami krikščioniškojo tikėjimo pagrindai. Jeigu trokšti kartu ieškoti atsakymų į svarbiausius gyvenimo klausimus, laisvai diskutuoti bei gerai praleisti kiekvieną pirmadienio vakarą – kviečiame jungtis į šią atradimų kelionę. Šis kursas yra skirtas ir tvirtai tikinčiajam, ir abejojančiam ar vis dar ieškančiam tikėjimo. Yra numatomos atskiros grupelės paaugliams, jaunimui bei suaugusiems, tad laukiamas yra kiekvienas. Registracijos nuorodą bei daugiau informacijos galima rasti internetiniame arba Facebook puslapiuose.

Pirmasis susitikimas jau spalio 3 dieną.

 

Kviečiame į dvasines pratybas  “ Eik į savo kambarėlį“.  Tai  33 savaičių dvasinė kelionė, kviečianti įsipareigoti kasdienei maldai (20-40 min.), mokanti atvirai kalbėtis, klausytis ir pastebėti Dievą, veikiantį mūsų kasdienybėje bei dalintis savo patirtimi grupelėje. Susitikimai vyks kartą per savaitę. Pradžia: spalio 5 d. 18.30 val. parapijos namuose (Kalvarijų g. 327).

Registracija: tel. 852 697 469 arba el. paštu  info@vilniauskalvarijos.lt

 

Zakristojoje jūsų laukia naujausieji žurnalų „Kelionė“ ir „Artuma“ numeriai.