2023 02 12 PARAPIJOS SKELBIMAI

VI eilinio sekmadienio (vasario 12 d.) skelbimai

 

Šį sekmadienį, vasario 12 d., po 12 val. šv. Mišių senjorų susitikimas parapijos namų Didžiojoje salėje.

 

Antradienį, vasario 14 d., mažieji Kryžiaus Išaukštinimo atlaidai.

11.30 val. Rožinio maldai vadovaus, o 12 val. Šv. Mišias aukos dekanas kun. Alfredas Puško. Tiek rožinio maldą, tiek Šv. Mišias transliuos Marijos Radijas.

 

Ketvirtadienį, vasario 16 d., Lietuvos Valstybės atkūrimo diena.

Šv. Mišios už Tėvynę Lietuvą 12 val., Šv. Mišioms vadovaus kun. Kęstutis Dvareckas.

Po šv. Mišių jungtinių kantičkų chorų koncertas.

Tą dieną taip pat bus Šv. Mišios ir 7 val. ryte.

 

Suaugusius vyrus kviečiame patarnauti prie altoriaus. Pradžioje vyks keletas pasiruošimo susitikimų su kun. Robertu, o po to tarnystės Viešpaties garbei. Registruotis prašome zakristijoje.

 

Praeitais metais mūsų parapija pradėjo eiti sinodiniu keliu. Pavasarį vyko susitikimai, į kuriuos atėję žmonės dalinosi savo pamąstymais ir įžvalgomis apie tai, kaip parapija, t.y. mes, visi kartu, gyvename, kas džiugina ir ką reikėtų keisti. Šiais metais, vasario 18 -ąją, vyks šių įžvalgų pristatymas ir apibendrinimas. Ateik!

Ateik ir išgirsk, kas buvo išdiskutuota ir kokie buvo pastebėjimai bei pasiūlymai. Ateik ir pridėk savo pasiūlymą!

Susitikimą pradėsime vasario 18-ą dieną 10 val. Šventosiomis Mišiomis. Detalesnę renginio programą paskelbsime vėliau. Registracijos formą galima rasti parapijos internetinėje erdvėje.

 

Kviečiame prisijungti prie mūsų parapijos Carito naujus savanorius. Nuo kovo pradžios prasidės nauji mokymai Carito „Artumo“ programos savanoriams. Jų tikslas – rūpintis itin pažeidžiamais vyresnio amžiaus vienišais žmonėmis, ligoniais ir neįgaliaisiais, teikti jiems reikiamą pagalbą ir padėti pasijusti pilnaverčiais bendruomenės nariais. Carito kvietimą ir savanorio anketos nuorodą rasite Kalvarijų Facebook paskyroje ar internetiniame puslapyje, arba bažnyčios gale rasite savanorio anketas, kurias galite vietoje užpildyti ir įmeskite į Carito dėžutę. Jūsų įsitraukimas į šią veiklą taps geriausiu meilės liudijimu žmogui, kuriam reikia mūsų artumo.

 

Zakristijoje kviečiame įsigyti ir atrasti žurnalus šeimai Kelionė bei Artuma.