2024 04 07 PARAPIJOS SKELBIMAI

II Velykų sekmadienis – Gailestingumo sekmadienis (balandžio 7 d. )

  1. Šiandien yra antrasis Velykų sekmadienis, arba Dievo Gailestingumo sekmadienis. Džiaugiamės Kristaus prisikėlimu. Šis įvykis yra ypatingas ženklas, kad Dievas pasigailėjo nuodėmingų žmonių ir parodė savo gailestingumą visam pasauliui.
  2. Rytoj (balandžio 8 d.) yra Viešpaties Apreiškimo iškilmė (perkelta iš kovo 25 d., kadangi šiemet kovo 25 d. buvo Didžiosios savaitės metu). Mišios bus švenčiamos 07:00 ir 19:00 val.
  3. Kitą sekmadienį (balandžio 14 d.) po 12.00 val. šv. Mišių Carito „Artumo“ programos savanoriai kviečia į senjorų susitikimą, kuris įvyks mūsų parapijos namų didžioje salėje.
  4. Lietuvos vyskupų konferencijos sprendimu, balandžio 14 d. (sekmadienio) visų šv. Mišių metu surinktos rinkliavos bus skirtos padėti nuo karo kenčiantiems Ukrainos žmonėms. Rinkliavų lėšos bus perduotos Ukrainos Caritui. Tokiu būdu yra kviečiama prasmingai paminėti Carito 35 metų veiklos Lietuvoje atkūrimo sukaktį.
  5. Kaip ir kasmet, turite galimybę skirti mūsų parapijai 1,2 proc. savo pajamų mokesčio už praėjusius metus. Nuo šių metų tai galite daryti tik internetu. Daugiau informacijos rasite zakristijoje.
  6. Zakristijoje kviečiame įsigyti ir atrasti žurnalus šeimai (Naujausius žurnalų „Kelionės“ ir „Artumos“ numerius).

VISIEMS PALAIMINTOS VISIEMS SAVAITĖS!